Призови места за учениците на ОУ "Валери Петров" в конкурса "Моето Коледно послание"

       

        И тази година за осемнадесети път се проведе поредният общински конкурс за детско творчество на тема: „МОЕТО КОЛЕДНО ПОСЛАНИЕ”. Извънредната обстановка не успя да спре творческия порив у талантливите плевенски деца. При засилени мерки за сигурност отличените майстори на словото и художници  получиха своите грамоти и коледни изненади в Центъра за работа с деца.  

      Учениците от ОУ „Валери Петров“ ни доставиха порция коледна радост, заемайки призови места и в трите  раздела на конкурса – за детска рисунка, литературно творчество и коледна картичка. За пореден път децата ни доказаха, че учат, творят и успяват.

       Най-малкият победител е от 4.А клас. Георги Георгиев зае достойното 1. място в категория „Литературно творчество” със своя разказ „Коледно настроение”. Негов ръководител е Мариана Кулева.

      Никол Любомирова, ученичка от 5.Г клас, бе отличена в своята възрастова група в раздел „Детска рисунка“. Поздравления и за Ния Пътева, ученичка от 5.Г клас,  и за Ралица Митева, ученичка от 6.А клас. Техните коледни послания (рисунки)  плениха журито и те бяха наградени в категория „Детска рисунка“. Теодор Терзиев, ученик от 5.Б клас,  получи награда за своята творба в раздел „Коледна картичка“. Ръководител на талантливите млади художници е Иван Недялков.

      Най-ценният подарък е този, който сами сме изработили. Със своите творби нашите ученици за поредна година ни подариха радост, коледно очакване и рождественска топлина. Нека пожеланията им за здраве,  мир, любов и хармония се сбъднат през идната година!

        Весели празници!

Search