Седмокласникът Теодор Терзиев спечели трето място в общинския конкурс – изложба за детска рисунка на тема „Аз в един вълшебен град”. Неговата рисунка е включена в изложбата подредена във фоайето на ЦПЛР-Център за работа с деца, като част от младежкия календар на Община Плевен в навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители.

Теодор Терзиев - 7. б клас

 


      Никол Ивайлова Николова от IV „а“ клас се класира на първо място в областния кръг на олимпиадата „Знам и мога“.

     Успехът на четвъртокласничката се дължи на старанието и отговорността й, подкрепата на родителите, както и на професионализма на класния ръководител Цонка Кацарска и на госпожа Мариана Кулева – ръководител на група, работеща по национална програма „Ученически олимпиади и състезания”, модул „Осигуряване на обучение за талантливи ученици за участие в ученическите олимпиади“. За втора поредна година ученик от ОУ „Валери Петров“ достига престижния национален кръг на олимпиадата „Знам и мога“ и представя област Плевен на националния кръг.

  

 

 

 

       Ученици от основно училище  "Валери Петров " се представиха отлично на Математическия турнир "Иван Салабашев".  Карина Стоянова и Георги Конов от 1.в клас, и Борис Пенчев от 2.в клас завоюваха златни медали от състезанието.

        Браво на наградените!


Владимир Момчилов Конов ученик от 3.в клас с класен ръководител Гергана Маринова и старши учител ЦДО Вилизар Неделчев, участва в  Софийски математически турнир и постигна максимален резултат. Третокласникът се справи отлично с всички задачи и бе награден с грамота от организаторите на състезанието.

       Учениците от 1.в клас Георги Конов и Карина Стоянова са класирани на първо място в престижния математически турнир „Иван Салабашев“. За постигнат максимален резултат те са наградени със златни медали. Турнирът се провежда от секциите на Съюза на математиците в България под егидата на РИО на МОН и е предназначен за ученици от 1. до 12. клас. Времето за работа за 1. клас бе 60 минути.

Search